loading...

Duminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe plaja din Constanţa, în timp ce canta Grasu XXL, La scurt timp după ce Grasuul XXL a înjurat guvernul României PSD, sau stins luminile și muzica.

Apoi toți spectatori au scandat „PSD, ciuma roşie”. Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scenă şi a afirmat că generaţia tânără va schimba ţara.

A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute , după care Grasu XXL şi-a continuat showul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Festivalul Neversea a avut loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi s-a aflat la a doua ediţie.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61972006.jpg?fit=360%2C220https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61972006.jpg?resize=360%2C220catanetmadalinMuzicaPoliticaDuminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe plaja din Constanţa, în timp ce canta Grasu XXL, La scurt timp după ce Grasuul XXL a înjurat guvernul României PSD, sau stins luminile și muzica. Apoi toți spectatori au scandat 'PSD, ciuma roşie'. Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus...Totul despre media
loading...