loading...

Evident, de cele mai multe ori nu este vorba de site-uri pe care toți le cunoaștem. www.catanetstudio.ro a realizat un top 10 al celor îndrăgite pagini web, despre a căror existență s-ar putea să nu știm:

1.Reddit

Reddit este un site incredibil! De ce? Și-a câștigat reputația de primă pagină a Internetului pentru că aici puteți găsi conținut rapid și ușor.

Este totuși diferit de motorul de căutare GOOGLE. Pe Reddit utilizatorii postează link-uri ale site-urilor lor favorite, însoțite de recomandări.

 

2. you.regettingold.com

nserați data nașterii și site-ul vă va oferi o perspectivă de ansamblu asupra vârstei și a tuturor evenimentelor legate de ziua dumneavoastră de naștere.

Probabil, cel mai ciudat grafic este acela care arată numărul persoanelor născute în aceeși zi cu dumneavoastră care au decedat.

3.pcottle.github.io/MSOutlookit/

Puteți citi reddit într-un document Microsoft outlook. Acest instrument va facilita navigarea pe Internet la locul de muncă fără a atrage atenția asupra faptului că, de fapt, nu vă îndepliniți task-urile.

Dacă nu vă place Outlook, puteți utiliza Cluffle, care va face ca paginile pe care le accesați să semene cu Google sau Subdood, care le va „transforma” în pagini Wikipedia.

4.chordify.net

Dacă învățați să cântați la un instrument și vreți să învățați anumite cântece, chordify vă va ajuta în acest sens.

5.camelcamelcamel.com

Vreți să aflați când un produs va fi redus pe Amazon? Site-ul vă va trimite notificări, va monitoriza prețurile și vă va permite să observați istoricul acestora de-a lungul timpului. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont.

6. khanacademy.org

Tagline-ul acestei resurse online: „Puteți învăța orice.”
Site-ul dispune de lecții pentru orice materie și potrivit părerilor pozitive ale utilizatorilor, se pare că sloganul este unul adevărat. Este gratuit, non-profit și nu conține reclame.

7. manualslib.com

Ați aruncat manualul de utilizare al televizorului sau al frigiderului și aveți nevoie de el?
Ei bine, această problemă s-a rezolvat.

8. libraryofbabel.info

Acest site generează cărți, realizând toate combinațiile de litere, virgule, spații
Potrivit realizatorilor, tot ceea ce s-a vorbit sau scris în engleză regăsește în această bază de date

9.c

Distrați-vă cu gravitația și spuneți adio timpului liber. Și locului de muncă!

10. concerthotels.com/got-rhythm

Aveți ritm? Este o întrebare interesantă la care cei timizi nu au curajul să își răspundă. Ei bine, puteți afla acum, încercând să țineți ritmul muzicii de fundal.
La final, veți primi un scor și veți descoperi dacă stați bine la acest capitol.

 

Voi ce site preferati?

Top 10 site-uri despre care probabil nu ai auzithttps://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/siteuri.jpg?fit=500%2C320https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/siteuri.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinTop siteuri.pcottle.github.io/MSOutlookit,camelcamelcamel.com,chordify.net,libraryofbabel.info,manualslib.com,reddit,you.regettingoldEvident, de cele mai multe ori nu este vorba de site-uri pe care toți le cunoaștem. www.catanetstudio.ro a realizat un top 10 al celor îndrăgite pagini web, despre a căror existență s-ar putea să nu știm: 1.Reddit Reddit este un site incredibil! De ce? Și-a câștigat reputația de primă pagină a...Totul despre media
loading...