loading...

Brigitte Năstase a început idila cu Florin Pastramă la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, unde ambii au fost concurenți. După îndelungi tachinări și apropieri, cei doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, când relația a început să fie din ce în ce mai serioasă. Însă, au mai existat și probleme între ei, Brigitte chiar i-a dat papucii lui Florin Pastramă.


Asta se întâmpla pe vremea când locuia la cabană cu „bandiții”, iar afaceristul îi făcea ochi dulci Otnielei. Imediat ce a ajuns în casa de la Ferma, Pastramă a început să îi facă curte brunetei. Însă, după ce a văzut apropierea dintre Brigitte și Florin Pastramă, Otniela a început să se apropie din nou de Florin Pastramă, lucru care a deranjat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase. „Îi las cale liberă. Eu nu vreau să am divergențe cu Otniela. Va trebui să îmi găsesc eu un pat în altă parte”, i-a spus Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă.

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/04/Untitled-3-1.jpg?fit=594%2C405https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/04/Untitled-3-1.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinMondeneBrigitte Năstase a început idila cu Florin Pastramă la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, unde ambii au fost concurenți. După îndelungi tachinări și apropieri, cei doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, când relația a început să fie din ce în ce mai serioasă. Însă, au...Totul despre media
loading...