Scandal în showbiz! Cum a răspuns Smiley după ce a fost acuzat că nu se spală pe cap: „Pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”


În ultima vreme, noul look al lui Smiley a devenit un subiect des disputat pe rețelele de socializare, fanii artistului sunt împărțiți în două tabere, în ceea ce privește podoaba lui capilară. Unii sunt de părere că îi stă foarte bine, iar alții, cei mai mulți din câte se pare, cred că îl avantajează mai mult părul scurt.
Cântărețul se amuză teribil de părerile internauților și a decis să le răspundă, mai ales celor care îl acuză că arată neîngrijit. „Ieri am postat o fotografie actuală și am primit peste 1.700 comentarii. Cel mai votat dintre ele e cu o poză în care aveam părul scurt, ? iar asta spune multe și despre restul: „ești bine și așa, dar fă ceva să placă la toată lumea” ? N-o să fac asta ? pentru că mă distrează să văd cum vă distrați, așa că vă dau material de comentat??? P.S.: am și evidențiat, cu săgeată, special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”, a spus Smiley.

catanetmadalin

Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: