loading...

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o premiera uimitoare, coreenii avand pregatit ceva ce nu exista in vreu alt telefon.

Samsung GALAXY X este viitorul telefon pliabil pe care compania Samsung se pregateste sa il lanseze pe piata, iar foarte multi jurnalisti asiatici spun ca el va avea o forma nemaiintalnita la un telefon, dar nu doar asta e schimbarea ce uimeste. Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba integrata o baterie flexibila integrata de catre compania coreeana, ea fiind fabricata de catre Samsung SDI, cea care a furnizat si bateriile care explodau in Samsung GALAXY Note 7. Samsung GALAXY X ar putea folosi totusi aceste baterii flexibile pentru ca zvonurile cele mai recente spun ca telefonul urmeaza sa poata fi indoit in diverse moduri, inclusiv in doua treimi din suprafata sa, deci nu doar in jumatate. Samsung SDI a prezentat in 2014 primele prototipuri de baterii flexibile pentru lumea intreaga, acelea aveand doar 210 mAh, insa in acesti 4 ani s-ar fi facut progrese semnificative, iar Samsung GALAXY X ar urma sa contina una cu capacitate de minim 3000 mAh.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/Samsung-GALAXY-X-PREMIERA-UIMITOARE-Telefon-349920.jpg?fit=788%2C485https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/Samsung-GALAXY-X-PREMIERA-UIMITOARE-Telefon-349920.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinTehnologieandroid,Samsung Galaxy 10Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o premiera uimitoare, coreenii avand pregatit ceva ce nu exista in vreu alt telefon. Samsung GALAXY X este viitorul telefon pliabil pe care compania Samsung se pregateste sa il lanseze pe piata, iar foarte multi jurnalisti asiatici spun...Totul despre media
loading...