loading...

În Thailanda, o dramă urmărită cu sufletul la gură de întreaga ţară, care a captat şi interesul presei internaționale, pare să se îndrepte spre un deznodământ fericit.

12 băieți adolescenți și antrenorul lor de fotbal au fost găsiți, teferi, dar speriați și slăbiți, după ce au rămas blocați, de 10 zile, într-o peșteră inundată.

Cei 12 copii şi antrenorul lor de fotbal vor primi alimente timp de patru luni şi lecţii de scufundare, a anunţat marţi armata în contextul în care echipele de prim-ajutor se confruntă cu o evacuare dificilă, transmite AFP.

Mai multe imagini au fost postate pe pagina de Facebook a forțelor speciale thailandeze, denumite NAVY SEAL, la fel ca celebrele trupe de comando americane. Doi salvatori britanici au fost primii care au ajuns la captivi.

Aparent, cei din grup îi întreabă dacă vor fi scoși la suprafața.

Articol preluat de pe site-ul www.protv.ro

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61970950.jpg?fit=800%2C450https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61970950.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinToate categorileThailandaÎn Thailanda, o dramă urmărită cu sufletul la gură de întreaga ţară, care a captat şi interesul presei internaționale, pare să se îndrepte spre un deznodământ fericit. 12 băieți adolescenți și antrenorul lor de fotbal au fost găsiți, teferi, dar speriați și slăbiți, după ce au rămas blocați, de 10...Totul despre media
loading...