loading...

Roxana Vancea a fost protagonista unui număr de roast la iUmor, acolo unde l-a luat la țintă pe fostul ei iubit, Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a avut emoții mari în momentul în care Roxana Vancea a pășit pe scena iUmor. Aceasta l-a ironizat la greu pe cel care i-a fost iubit.
„Mă întreb de multe ori cu ce am greșit să dorm în pat cu perversul de pe Târgu Ocna. Sau ce energii negative s-au năpiustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeș. Pe bune, adică… Îmi zice la un moment dat o prietenă: „Bă Rocxana, tu nu ai mai vrut să fii cu ăsta pentru că nu a vrut să se însoare. Și-a mai făcut și tatuajul ăla cu NEVER pe deget, știți… Băi, deci dacă eu voiam să mă mărit cu ăsta, de fiecare dată când el venea beat de la Vintage, dacă eu spuneam da, nu că se însura, se mărita, Până dimineață îl chema Mihai Vancea. Credeți-mă! … O lată prietenă, și aia la fel de șocată că nu mai sunt cu el, îmi zice: „Bă, Roxana, dar la pat era bun, nu?’. „Daaa, mirobolant, ești nebună”. Foarte inventiv, dar nu prea puteam să-i văd inventivitatea că nu prea face sex cu becul aprins și duce și mult, cam duce Mircea Badea în ring. Chiar ne-am hotărât odată să ne filmăm în timp ce facem dragoste, ca să vedem și noi cât de mișto suntem… A ieșit un gif senzațional”, a spus Roxana Vancea în timpul roastului de la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/vancea1.jpg?fit=420%2C420https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/vancea1.jpg?resize=420%2C280catanetmadalinMondeneRoxana Vancea a fost protagonista unui număr de roast la iUmor, acolo unde l-a luat la țintă pe fostul ei iubit, Mihai Bendeac.Mihai Bendeac a avut emoții mari în momentul în care Roxana Vancea a pășit pe scena iUmor. Aceasta l-a ironizat la greu pe cel care i-a fost...Totul despre media
loading...