Regizoarea lui Boys Don’t Cry este dorită la cârma peliculei Black Widow

Pe Kimberly Peirce o recomandă filme ca Boys Don’t Cry și remake-ul lui Carrie din 2013

Se vorbește de multă vreme despre un film care să o aibă în centru pe una dintre primele eroine de acțiune din Universul Cinematografic Marvel, Black Widow. Producătorii sunt acum în căutarea unui regizor potrivit pentru această peliculă, iar una dintre variantele la care s-au oprit aceștia este Kimberly Peirce, scrie ComicBookMovie.com.

Alături de Peirce – pe care o recomandă pelicule ca Boys Don’t Cry sau remake-ul lui Carrie din 2013 – se mai află în cursa pentru regia aventurilor solo ale Natashei Romanov regizoarele Amma Asante (A United Kingdom), Maggie Betts (Novitiate) și Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). Ele s-au întâlnit deja cu președintele Marvel, Kevin Feige, și interpreta lui Black Widow, actrița Scarlett Johansson, pentru a-și prezenta ideile legate de modul în care vor aborda povestea de origine.

Între timp, atenția fanilor Marvel se îndreaptă către noile eroine ale UCM. Apropiata lansare lui Ant-Man and the Wasp (pe 6 iulie la noi) aduce pentru prima dată o supereroină în titlul (și în prim-planul) unui film Marvel (The Wasp este interpretată de Evangeline Lilly), iar pe 8 martie 2019 vom face cunoștință cu Captain Marvel (Brie Larson).

catanetmadalin

M-am nascut in 1990 in comuna Boisoara Judetul Vâlcea unde am si copilarit pana la varsta de 14 ani , acuma locuiesc in Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: