NOAPTEA TÂRZIU -BĂIATU’ MALUMA

Băieții de la Noaptea Târziu, au lansat o nouă parodie muzicală, o satiră socială asupra bărbatului metrosexual al zilelor noastre care exagerează în privința atitudinii și al comportamentului pe care îl afișează.

noaptea trziu -baiatu lui maluma

Cucu, Cuza și Emi dețin cel mai vizualizat canal de Youtube din zona de vlog din România, cu peste 450 de milioane de vizualizări. Cel mai frecvent întalnit content pe canalul de youtube „Noaptea Târziu” este satira socială, aceasta din urma bucurându-se de cel mai mare success.

„Baiatu’ Maluma” a apărut destul de usor, deoarece, după parerea noastră, apar tot mai mulți băieți ce afișează o opulența forțată. Este practic un update la bărbatul metrosexual, este acel stereotip al bărbatului care vrea sa para rău, căruia îi pasă mai mult de ceea ce afișează decât de propria identitate și evident, cel care petrece cea mai mare parte a timpului în sala de forță”, au spus baietii de la Noaptea Tarziu.

„Parodia pentru noi este un vlog, este un mod de a ne exprima, tocmai de aceea inspirația vine fix din viața noastră, din ceea ce trăim, auzim sau vedem. Nu căutăm niciodată un subiect foarte mult pentru că altfel nu ar mai fi natural și ne-am îndepărta de esența problemei. Am ales sa facem parodie datorită pasiunii și creativității noastre. Majoritatea parodiilor sunt scrise de Cuza, el făcând partea de creație, Cucu este cel care montează videoclipurile, iar Emi se ocupă de producție.”, au continuat acestia.

catanetmadalin

M-am nascut in 1990 in comuna Boisoara Judetul Vâlcea unde am si copilarit pana la varsta de 14 ani , acuma locuiesc in Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: