loading...

Netflix testeaza in momentul de fata lansarea unui nou tip de abonament, beneficiile acestuia fiind dezvaluite impreuna cu pretul ce va fi practicat.

Netflix este cel mai popular serviciu de streaming video in momentul de fata, peste 100 de milioane de utilizatori folosindu-l la nivel global, iar asta ii da companiei curajul de face schimbari. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a testa un nou tip de abonament care este mai scump decat cel Premium, dar care ofera mai multe beneficii pentru clienti. Netflix testeaza un abonament care are denumirea Ultra, el fiind cu 3 euro mai scump decat cel Premium, ajungand pana la 17 – 20 de euro, insa aduce si un beneficiu util in viitor. Mai exact abonamentul Ultra al celor de la Netflix aduce posibilitatea de a vedea filmele si serialele din platforma in format HDR pe televizoarele si telefoanele compatibile.

Netflix are in imaginea de mai sus prezentata oferta acestui abonament pentru Europa, iar diferenta dintre Premium si Ultra sta in continutul HDR, deci pentru asta se platesc 3 euro in plus, lunar. Nu stiu cata lume ar putea avea nevoie de continut HDR pentru Netflix in momentul de fata, asa ca probabil numarul celor care ar alege noua optiune va fi foarte limitat. “In this case, we are testing slightly different price points and features to better understand how consumers value Netflix.” Netflix testeaza inclusiv modificarea optiunilor oferite pentru abonamentele sale, astfel ca in unele tari cel Premium ofera mai putine beneficii la acelasi pret, in timp ce noul abonament Ultra ofera acelasi lucru pentru toti. Nimeni nu stie cand va decide Netflix sa ofere aceste noi abonamente pentru utilizatori, dar probabil in 2018 va spune ceva.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2018/07/04/netflix-lanseze-nou-tip-abonament/

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/Netflix-Lanseze-nou-tip-Abonament-350046.jpg?fit=788%2C491https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/Netflix-Lanseze-nou-tip-Abonament-350046.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinFilmNetflixNetflix testeaza in momentul de fata lansarea unui nou tip de abonament, beneficiile acestuia fiind dezvaluite impreuna cu pretul ce va fi practicat. Netflix este cel mai popular serviciu de streaming video in momentul de fata, peste 100 de milioane de utilizatori folosindu-l la nivel global, iar asta ii da...Totul despre media
loading...