loading...

Vânzarea s-a datorat faptului că era deținută Suning Commerce Group, aflată în conflict de interese


Longzhu Gaming, câștigătoarea sezonului regulat și a playoff-urilor LCK din vară, precum și ocupanta unui loc 5-8 la Worlds 2017, a fost cumpărată de compania chineză Kingzone.

Vânzarea s-a datorat faptului că echipa era deținută de Longzhu TV, la rândul ei deținută de compania chineză Suning Commerce Group, care mai avea deja o echipă de League of Legends denumită Suning Gaming. Aceasta din urmă fost înființată anul trecut și din primăvară joacă în LPL.

Astfel că, tehnic vorbind, Suning Commerce Group avea două echipe de League of Legends care jucau în aceeași competiție – chiar dacă o făceau în conferințe diferite -, lucru interzis de regulamentul Riot.

Prin urmare, Longzhu Gaming va fi redenumită pentru sezonul de primăvară în Kingzone. Ea este a doua echipă care suferă o schimbare de nume, după Samsung Galaxy, al cărui nume a fost schimbat în KSV Esports, tot ca urmare a unei achiziții.

Astfel de conflicte de interese au mai apărut și in trecut, fiind rezolvate în același mod. Printre organizațiile care s-au aflat în această situație se mai numără Fnatic și Misfts. Ambele s-au aflat în situația în care să renunțe la echipele academy datorită faptului că se aflau în primele divizii valorice, alături de primele lor echipe.

LoL: Longzhu Gaming a fost vândutăhttps://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/01/Longzhu-Gaming-630x286.jpg?fit=630%2C286https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/01/Longzhu-Gaming-630x286.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinJocuriVânzarea s-a datorat faptului că era deținută Suning Commerce Group, aflată în conflict de interese Longzhu Gaming, câștigătoarea sezonului regulat și a playoff-urilor LCK din vară, precum și ocupanta unui loc 5-8 la Worlds 2017, a fost cumpărată de compania chineză Kingzone. Vânzarea s-a datorat faptului că echipa era deținută de...Totul despre media
loading...