loading...

Cum? N-ai aflat inca? Ei bine, Justin Bieber si iubita lui, Selena Gomez, vor deveni parinti pentru prima data, semn ca dragostea lor e din ce in ce mai puternica. Nu?

Zvonurile spun ca Selena i-ar fi dat marea veste chiar la nunta tatalui sau, in Jamaica. „Selena este gravidă şi i-a spus asta lui Justin în vacanţa lor din Jamaica. Justin nu se aştepta însă e încântat, reacţia lui a fost una pozitivă”, scrie publicaţia australiană News Weekly.

Desi peste tot se vorbeste despre cei doi, Justin Bieber a fost vazut la o cafea in West Hollywood, CA.
Cantaretul american a fost surprins cu zambetul pe buze, relaxat, intr-o tinuta casual, semn ca vestea ca va deveni tatic nu i-a picat rau deloc.

JUSTIN BIEBER VA DEVENI TATIC! SELENA ESTE INSARCINATA!https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/03/Justin-Bieber-and-Selena-Gomez-Togather-in-Black-Dress-Wallpaper.jpg?fit=840%2C473https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/03/Justin-Bieber-and-Selena-Gomez-Togather-in-Black-Dress-Wallpaper.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinMondeneCum? N-ai aflat inca? Ei bine, Justin Bieber si iubita lui, Selena Gomez, vor deveni parinti pentru prima data, semn ca dragostea lor e din ce in ce mai puternica. Nu? Zvonurile spun ca Selena i-ar fi dat marea veste chiar la nunta tatalui sau, in Jamaica. „Selena este gravidă...Totul despre media
loading...