loading...

Nu ne-am fi asteptat, dar Jennifer Hudson a venit cu un nou single si un videoclip care sa il promoveze. Burden Down e o productie care suna foarte bine si in care vocea ei este folosita la adevarata ei valoare.


Este cel de-al doilea single de promovare al urmatorului ei album, cel de-al patrulea material de studio fiind indelung asteptat. Remember Me a aparut in luna martie, iar atunci se zvonea ca piesa ar fi inspirata de desparirea de partenerul ei, David Otunga.

Cel mai recent album lansat de Jennifer Hudson a fost in JHUD, in urma cu trei ani, iar atunci o ascultam cu I Can’t Describe, Walk It Out sau It’s your World. Cantareata s-a concentrat si pe cariera sa de actrita, aparand in cateva filme si seriale, iar in 2016 a anuntat ca a semnat cu cei de la Epic Records.

Cum vi se pare noua ei piesa?

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/jennifer-hudson-burden-down.png?fit=840%2C658https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/jennifer-hudson-burden-down.png?resize=500%2C280catanetmadalinMuzicaToate categorilevideoclipNu ne-am fi asteptat, dar Jennifer Hudson a venit cu un nou single si un videoclip care sa il promoveze. Burden Down e o productie care suna foarte bine si in care vocea ei este folosita la adevarata ei valoare. Este cel de-al doilea single de promovare al urmatorului ei album, cel de-al patrulea...Totul despre media
loading...