loading...

Serialul ”Game of Thrones” este unul din cele mai descărcate de pe site-urile specializate. Popularitatea acestuia este folosită de hackeri pentru a introduce viruși noi.

Numele serialului „Urzeala Tronurilor” este unul dintre cele mai căutate de pe aceste tipuri de platforme, deoarece acestea permit descărcarea gratuită.

Experţii avertizează că popularitatea producţiei i-a determinat pe infractorii cibernetici să îşi ascundă software-urile rău intenţionate în spatele unor torenţi cu episoade ale serialului, cu scopul de a păcăli utilizatorii să le descarce pentru ca apoi să le fie infectat computerul.

Serialul a reprezentat 17% din tot conţinutul piratat infectat de pe Internet, în 2018, deşi anul trecut nu a fost programată apariţia unor episoade noi din „Game of Thrones”. Descoperirea a fost făcută în urma unei cercetări făcute de compania de securitate cibernetică Kaspersky.

Experţii din laboratoarele firmei se tem că premiera celui de-al optulea sezon s-ar putea dovedi periculoasă pentru amatorii serialului. Rezultatele studiului au mai demonstat că primele şi ultimele episoade din fiecare sezon din „Urzeala Tronurilor” s-au dovedit a fi cele mai predispuse la infectarea computerelor.

Cu toate acestea, situaţia se îmbunătăţeşte. Doar 126.340 de utilizatori de site-uri de torenţi au întâmpinat probleme în anul 2018, un număr de trei ori mai mic decât în 2017.

Al optulea şi ultimul sezon din „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” va fi difuzat pe postul american de televiziune HBO începând cu 14 aprilie.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Acţiunea serialului „Urzeala tronurilor”, inspirată din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, este amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/795258l-640x400-b-fe09a09d.png?fit=640%2C400https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/795258l-640x400-b-fe09a09d.png?resize=500%2C280catanetmadalinFilmSerialul ”Game of Thrones” este unul din cele mai descărcate de pe site-urile specializate. Popularitatea acestuia este folosită de hackeri pentru a introduce viruși noi. Numele serialului „Urzeala Tronurilor” este unul dintre cele mai căutate de pe aceste tipuri de platforme, deoarece acestea permit descărcarea gratuită. Experţii avertizează că popularitatea producţiei...Totul despre media
loading...