loading...

Google va aduce in foarte multe domenii tehnologia care a speriat lumea la inceputul acestui an, teste fiind facute in momentul de fata pentru implementare.

Google a anuntat in primavara acestui an o noua tehnologie cunoscuta de multa lume cu denumirea Google Duplex, ea fiind demonstrata in timp ce facea rezervari pentru restaurante, centre de sanatate, etc. Compania Google a inceput sa ofere posibilitatea de a testa in mod public inteligenta artificiala care controleaza intregul sistem, asa ca unele afaceri din SUA vor primi apeluri de la sistemul companiei americane fara a sti cine le apeleaza in realitate. Google are totusi parte doar de un start in ceea ce priveste aceasta tehnologie, deoarece ea ar putea ajunge in mult mai multe medii in viitor, presa americana sustinand ca ea ar putea fi folosita si in call centere. Mai exact, conform acesteia, Google ar putea oferi Duplex pentru companiile care au call centere, iar cu ajutorul sau ar putea fi preluate si rezolvate probleme simple si repetitive cu care se confrunta operatorii acestor centre in munca pe care o desfasoara zilnic.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2018/07/05/google-tehnologia-speriat-lumea-peste-tot-350216/

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/googleaiinteligenciaartificial-1200x600.jpg?fit=840%2C420https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/googleaiinteligenciaartificial-1200x600.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinTehnologieGoogle va aduce in foarte multe domenii tehnologia care a speriat lumea la inceputul acestui an, teste fiind facute in momentul de fata pentru implementare. Google a anuntat in primavara acestui an o noua tehnologie cunoscuta de multa lume cu denumirea Google Duplex, ea fiind demonstrata in timp ce facea...Totul despre media
loading...