loading...

Google Pixel 3 XL apare intr-un concept care arata lumii intregi ce intentioneaza sa ofere compania Google pentru clienti chiar de anul acesta.


Google Pixel 3 XL este viitorul telefon premium pe care compania Google intentioneaza sa il lanseze in toamna acestui an pe piata, el fiind pregatit ca un concurent major pentru iPhone. Vorbim despre un Google Pixel 3 XL care preia elemente de design de la iPhone X, insa va veni si cu o serie de functii noi pentru a se diferentia, camera urmand a fi un punct forte. In clipul video de mai jos putem vedea un concept foarte interesant pentru Google Pixel 3 XL care ne arata cum ar trebui sa fie versiunea finala a telefonului pe care coreenii il vor aduce pe piata. Vorbim despre un telefon Google Pixel 3 XL care are un decupaj in partea superioara a ecranului, dar care are deasemenea si o camera duala integrata in carcasa.
Voi ce părere aveți de Google pixel 3

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/06/Google-Pixel-3-XL-Concept-Telefon-Google.jpg?fit=788%2C485https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/06/Google-Pixel-3-XL-Concept-Telefon-Google.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinTehnologieGoogle,pixel 3,smartphone,tutorialGoogle Pixel 3 XL apare intr-un concept care arata lumii intregi ce intentioneaza sa ofere compania Google pentru clienti chiar de anul acesta. Google Pixel 3 XL este viitorul telefon premium pe care compania Google intentioneaza sa il lanseze in toamna acestui an pe piata, el fiind pregatit ca un...Totul despre media
loading...