loading...
Sezonul opt al serialului Game of Thrones debutează la HBO pe 15 aprilie

În câteva săptămâni, HBO va lansa sezonul opt şi ultimul din saga fantasy Cântec de Gheaţă şi Foc. Pentru că ultimele volume ale epopeii literare după care a fost adaptat serialul nu au văzut încă lumina tiparului (este vorba despre cărţile 6 şi 7 – The Winds of Winter şi A Dream of Spring), realizatorii lui Game of Thrones s-au trezit pe un teritoriu necunoscut, astfel că au fost nevoiţi să vină cu un final al serialului independent de cel literar.

795258l-640x400-b-fe09a09d

Printre fanii GOT există încă temerea că următoarele episoade ar putea deconspira sfârşitul imaginat de George R.R. Martin pentru celebra sa serie de cărţi, însă chiar autorul îi asigură, într-un interviu acordat publicaţiei Rolling Stone, că acest lucru nu se va întâmpla şi că a făcut unele modificări în cărţi tocmai pentru a ţine cititorii în suspans (chiar dacă au văzut serialul).

„M-am mişcat foarte încet cu aceste cărţi. Punctele cele mai importante ale finalului vor fi lucruri pe care le-am spus deja în urmă cu cinci-şase ani. Dar este posibil să existe şi multe schimbări; vor fi multe lucuri adăugate, de asemenea”, a explicat Martin.

Autorul a avut destul timp să termine seria – a cincea carte, A Dance of Dragons, a fost lansată în 2011, la numai o lună după ce s-a încheiat primul sezon Game of Thrones. Până în iunie 2016 însă, R.R. Martin a publicat sample-uri din 11 capitole ale lui The Winds of Winter – cărora le-au fost dedicate ample analize în mediul online. În aprilie 2018, autorul a anunţat pe blogul său lansarea lui Fire & Blood, volumul despre istoria casei Targaryen – ce a ajuns pe piaţă în noiembrie, anul trecut. Data de lansare a lui The Winds of Winter, la care Martin încă mai lucrează, a fost schimbată în mai multe rânduri şi nu a fost încă fixată.

Sezonul opt al lui Game of Thrones debutează pe HBO pe 15 aprilie.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/795258l-640x400-b-fe09a09d.png?fit=640%2C400https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/795258l-640x400-b-fe09a09d.png?resize=500%2C280catanetmadalinFilmToate categorileGame of Thrones sezonul 8Sezonul opt al serialului Game of Thrones debutează la HBO pe 15 aprilie În câteva săptămâni, HBO va lansa sezonul opt şi ultimul din saga fantasy Cântec de Gheaţă şi Foc. Pentru că ultimele volume ale epopeii literare după care a fost adaptat serialul nu au văzut încă lumina tiparului...Totul despre media
loading...