loading...

HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august.

6

Cu o frumusete izbitoare, o coregrafie salbatica si o voce care aprinde toate simturile, Evelyn, cel mai nou nume din portofoliul HaHaHa Production, lanseaza piesa “Dame tu calor”. “Cu totii avem nevoie in vietile noastre de pasiune, de putina nebunie, de caldura cuiva, iar piesa aceasta exprima cautarea momentului si a omului perfect pentru descatusarea dorintelor”, povesteste Evelyn despre scanteia noii ei piese.

Evelyn s-a facut remarcata in 2014 atunci cand a participat la Vocea Romaniei si a facut parte din echipa Tudor Chirila. Apoi, in toamna anului trecut, frumoasa cantareata a colaborat cu trupa Zero pentru single-ul devenit hit „Pentru totdeauna”. Iata ca acum Evelyn isi incearca norocul si solo, cu o piesa noua si un look incendiar.

Odata cu lansarea “Dame tu calor”, pe pagina de youtube unde este videoclipul se arunca si o provocare la fel de fierbinte ca piesa si ca artista. “What makes you hot?” (Ce te incalzeste cel mai bine?) este intrebarea la care oricine poate raspunde, iar comentariul cel mai interesant va fi recompensat cu un premiu atractiv.

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/6.jpg?fit=840%2C840https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/03/6.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinMuzicaToate categorileEvelyn,HaHaHa ProductionHaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august. Cu o frumusete izbitoare, o coregrafie salbatica si o voce care aprinde toate simturile, Evelyn, cel mai nou nume din portofoliul HaHaHa Production, lanseaza piesa...Totul despre media
loading...