Endgame a vândut de cinci ori mai multe bilete în prima săptămână decât Infinity War

În Statele Unite biletele s-au pus în vânzare din 2 aprilie, iar unele cinematografe au programat chiar şi proiecţii de noapte
157159l-640x400-b-52cb9620
Chiar dacă a rămas cu mai puţini supereroi în echipă după Infinity War, Avengers: Endgame este pe cale să obţină mai mulţi bani la box office decât predecesorul său. Filmul mai are două săptămâni până la lansare, iar biletele s-au pus deja în vânzare în majoritatea teritoriilor. În Statele Unite, platforma de ticketing online Fandango a notat miercuri pe contul său de Twitter că numărul biletelor vândute la Endgame în prima săptămână (începând din 2 aprilie) a fost de cinci ori mai mare decât cel întregistrat de Infinity War în acelaşi interval.

Fără titluCum în multe cinematografe din SUA biletele au fost epuizate pentru orele afişate, au fost introduse vizionari şi la ore mai puţin obişnuite – după miezul nopţii, până la 6 dimineaţa. Potrivit Fandango, Endgame „deţine recordul absolut la prevânzări pentru prima zi şi prima săptămână, depăşind Star Wars: The Force Awakens”.

„Nu m-aş mira ca un număr record de fani să-şi ia liber de la serviciu vineri, 26 aprilie, pentru a putea participa la premiera lui Avengers: Endgame”, a scris editorul-şef al Fandango. Şi alte platforme de ticketing din Statele Unite au raportat cifre record pentru Endgame – Atom Tickets a notat că filmul a vândut de două ori mai multe bilete decât au făcut-o în prima săptămână de la punerea în vânzare Aquaman, Star Wars: The Last Jedi, Avengers: Infinity War şi Captain Marvel la un loc.

Se estimează că Avengers: Endgame va avea un debut de aproximativ 750-900 milioane de dolari în box office-ul Statelor Unite şi că va ajunge la un total internaţional între 2,2 şi 3 miliarde de dolari, cu şanse de a detrona Avatar din topul producţiilor cu cele mai mari încasări din istorie

catanetmadalin

Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: