loading...

Președintele PSD Liviu Dragnea a răspuns atacurilor lansate de președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a criticat modificările Codului Penal, despre care a spus că reprezintă o ”dictatură a majorității”.

Dragnea a precizat că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și că din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă.

”Eu am discutat acum cu domnul Tăriceanu și i-am spus că din punctul meu de vedere suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, pentru că dacă doar stăm și ne plângem că nu respectă azi Constituția, nu respectă mâine Constituția, poate mai trimite un alt consilier prezidențial să mai amenințe un judecător de la Curtea Constituțională. O fi trimis un consilier prezidențial să amenințe și un judecător de la Înalta Curte. Nu poate să spună nimeni că nu e adevărat.

Și dacă noi doar stăm și constatăm, atunci nu ne exercităm un atribut important al acestui for, care este forul suprem din România.”

Articol preluat de pe site-ul ProTv.ro

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61924772.jpg?fit=360%2C220https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/07/61924772.jpg?resize=360%2C220catanetmadalinPoliticaDragnea,Klaus Johannis,TariceanuPreședintele PSD Liviu Dragnea a răspuns atacurilor lansate de președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a criticat modificările Codului Penal, despre care a spus că reprezintă o ”dictatură a majorității”. Dragnea a precizat că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și că din punctul său de vedere...Totul despre media
loading...