loading...

Celia le face o surpriza fanilor si lanseaza “Apus amar”, un nou single dinamic, cu atitudine, unde cantareata are un pasaj in care isi canta versurile pe ritm de rap.

Dupa ce a lansat single-ul „La doua capete”, in colaborare cu KARYM, Celia revine cu „Apus amar”, o piesa cu o noua abordare. Noul single este compus de catre Batrinu Razvan Marian, Alexandra Stanciu, Polk Claudiu Dumitru, Miruna Cosmina Dumitru si Mihai Dumitrescu, iar de productie s-a ocupat echipa Big UP Music. Videoclipul, regizat de Florin Botea, a fost filmat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia, dar si la malul Marii.

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/celia.png?fit=840%2C840https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/12/celia.png?resize=150%2C150catanetmadalinMuzicaToate categorileCelia le face o surpriza fanilor si lanseaza “Apus amar”, un nou single dinamic, cu atitudine, unde cantareata are un pasaj in care isi canta versurile pe ritm de rap. Dupa ce a lansat single-ul 'La doua capete', in colaborare cu KARYM, Celia revine cu 'Apus amar', o piesa cu o...Totul despre media
loading...