loading...

În ultimul an, Carmen Şerban s-a transformat mult. A slăbit aproape 15 kilograme, iar la începutul acestui an şi-a micşorat sânii. Interpreta este mulțumită de felul în care arată, iar iubitul ei a felicit-o după rezultatul final.
ancheta-la-universitatea-de-medicina-ce-a-facut-carmen-serban-acolo-de-a-contrariat-pe-toata-lumea-498033

Artista este mândră de rezultat, mai ales că iubitul său a  fost surprins când a văzut-o, crezând că şi-a pus silicoane. „Uau, ţi-ai pus silicoane? Nu, e materialul meu! Aşa bine au ieşit!”, a spus Carmen Şerban la „Prietenii de la 11”. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, Carmen Şerban spune că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă. „Niciodată nu o să îmbrac rochie de mireasă. Eu doar când pentru mirese, nu o să fiu mireasă. Aşa mi-am propus. Dacă va fi vreodată să ajung la o stare de cunune religioasă mi-aş face o altfel de rochiţă, nu de mireasă’, a spus Carmen Şerban la „Acces Direct’.

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/01/ancheta-la-universitatea-de-medicina-ce-a-facut-carmen-serban-acolo-de-a-contrariat-pe-toata-lumea-498033.jpg?fit=620%2C609https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2019/01/ancheta-la-universitatea-de-medicina-ce-a-facut-carmen-serban-acolo-de-a-contrariat-pe-toata-lumea-498033.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinMondeneToate categorilecarmen serbanÎn ultimul an, Carmen Şerban s-a transformat mult. A slăbit aproape 15 kilograme, iar la începutul acestui an şi-a micşorat sânii. Interpreta este mulțumită de felul în care arată, iar iubitul ei a felicit-o după rezultatul final. Artista este mândră de rezultat, mai ales că iubitul său a  fost surprins...Totul despre media
loading...