loading...

Orice gadget se promovează mai ușor dacă este însoțit de superlative absolute, iar conform producătorului, Acer Swift 7 este cel mai subțire laptop.

S-ar putea să nu-ți mai fi schimbat de mult timp laptopul și este posibil ca Acer să nu fie primul pe lista priorirtăților tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil al taiwanezilor se anunță a fi cel mai subțire din lume, iar acest detaliu merită toată atenția.Având în vedere viteza cu care se lansează notebook-uri pe piață, este greu de spus cât va rezista superlativul absolut asociat de către oficialii Acer noului Swift 7. Dezvăluit la CES 2018 ca fiind cel mai subțire notebook, micuțul este surprinzător de portabil, fără să facă un compromis pe partea de anduranță. Acesta este dedicat celor care vor să fie surprinzător de portabili, fără să facă vreun compromis de performanță.

Cu o grosime de 8,98 milimetri în cel mai gros punct al său, este evident pentru orice pasionat de tehnologie că Swift 7 joacă în altă ligă. Ca referință, suprinzător de compactul MacBook de 12 inci de la Apple are 13,2 milimetri grosime, iar atrăgătorul Dell XPS 13 – 2018 dezvăluit în urmă cu câteva zile are 11,6 milimetri.

În privința specificațiilor tehnice, laptopul este echipat cu un Intel Core i7 de ultimă generație și are 8GB LPDDR RAM integrați pe placa de bază. Spațiul de stocare este de 256GB de tip SSD pe PCIe. Sistemul de operare preinstalat este Windows 10, iar panoul de 14 inci folosit este un IPS cu o rezoluție nativă Full HD. Ca o particularitatea atractivă ce merită toată atenția, Acer Swift 7 are un modem 4G Intel XMM pentru conectivitate LTE oriunde te-ai afla fără WiFi în preajmă.

Acer Swift 7https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/01/Acer-Swift-7-SF714-51T_right-facing-1170x658.jpg?fit=840%2C472https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2018/01/Acer-Swift-7-SF714-51T_right-facing-1170x658.jpg?resize=500%2C280catanetmadalinTehnologieleptopuriOrice gadget se promovează mai ușor dacă este însoțit de superlative absolute, iar conform producătorului, Acer Swift 7 este cel mai subțire laptop. S-ar putea să nu-ți mai fi schimbat de mult timp laptopul și este posibil ca Acer să nu fie primul pe lista priorirtăților tale. Cu toate acestea,...Totul despre media
loading...